Forside
Borgerforening
Mejeri
Liv i Landsbyerne
Foreningen Liv i Landsbyen
Købmanden i Alken
Kultur
Rideklub
Sang til AOR
20 års jubilæum 2007
Morgenrørelsen
Kvindefest
Alken-armada 2006
Alken-armada 2007
Fredagsbar
Filmfestival
Alken-Revyen
Tango efterår 2007
Fafner
Nor
Kultur 2018
Kultur 2017
Kultur 2016
Kultur 2015
Kultur 2014
Kultur 2013
Kultur 2012
Kultur 2011
Kultur 2010
Kultur 2009
Kultur 2008
Kultur 2007
Fra 0 til 100
Nærværets betydning
Alken-koret
Alken Bryghus
Natur
Alken Saftklub
Alken Have
Trafik
Vandværk
Teknik og anlæg
Dover GF
Alken Minimarked
Historie
Liv i byen
Folk i Alken
Lokale links
Alken-Chinenke
Arkiv
Video-vitser
alken.dk
smalltalken
Opslagstavle
Svejstrup
Bolig i og omkring Alken
Shelters i Alken
test nyheder
|
 

Brugernavn:

Adgangskode:


 

Powered by GATE technologies

 

Alken og Omegns Rideklub - AOR

3. sep. 2011 * Ridehjelm, god tone og engagement. Estrid Bek ser tilbage på rideklubbens liv, og mindst hvordan børn og unge udøvede og lærte fælles engagement. Se smalltalken.
28. aug. 2011 * Æbledykning og melmule. 17. august 2011 blev det på generalforsamling og ekstraordinær generalforsamling besluttet, at Alken og Omegns Rideklub skulle lukkes. Vi har nu pillet det meste af ridebanerne ned, men familien Hansen vil gerne beholde den ene ridebane til træning af deres egne heste.

Min meddelelse om dette på Facebook gav en del kommentarer fra både nuværende og tidligere medlemmer af rideklubben, og det er vel den bedste måde at sige farvel til klubben, som i næsten 25 år har været en del af bybilledet i Alken, skriver Pernille Kjærgaard. Se alle kommentarer.


27. aug. 2011 * Rideklubben lukker. Efter 24 år lukker og slukker AOR, Alken og Omegns Rideklub, fortæller den sidste formand, Pernille Kjærgaard. Lørdag blev udstyr og båse ved ridebanen fjernet af en flok frivillige. Familien Hansen fra Alken Vestergård beholder banen til privat brug. (Foto: Knud Abildtrup)
 
12. maj 2009 Grill-forsamling. Rideklubben holder generalforsamling  torsdag 28. maj kl. 17.30 på ridebanen - kombineret med social hygge, idet vi tænder op i grillen, og medlemmer kan smide deres medbragte aftensmad på, oplyser Pernille Kjærgaard. Klubben er vært med drikkevarer. Der skal findes nye medlemmer til bestyrelsen, så hvis man er en rytter, der er glad for rideklubben og banen, vil man være velkommen i bestyrelsen. Arrangementet er åbent for både nuværende og kommende medlemmer. Det er muligt at blive meldt ind i klubben den aften.

26. mar. 2008 Spring og ponydag. Lørdag 14. juni er der springundervisning ved Susanne Hansen. Tilmelding til hende på tlf. 86 51 26 55. Lørdag 21. juni er det tid for den årlige 'ponydag' med 'gør din hest smuk' og ponygames. Tilmelding til Pernille S. Kjærgaard, 86 57 20 37, bomb@mail.tele.dkBegge arrangementer er åbne for alle interesserede, store som små, vi glæder os til at se jer, lyder det fra Pernille.  


25. mar. 2008 * Generytterforsamling. Alken og Omegns Rideklub har generalforsamling mandag  31. marts kl. 19 på Mejeriet, oplyser formand Pernille Sally Kjærgaard.


7. okt. 2007 * Jubilæumsstævne i tåge. Lørdag den 6. oktober afholdt Alken og Omegns Rideklub jubilæumsstævne. Dagen startede i tåge, men senere klarede det op, og alle havde en god dag. Efter sidste klasse var der en deltager-roset til alle rytterne.
Resultaterne: Jubilæumsstafet: 1 Githa Andersen - Klaus, 2 Jonathan Bomberg - Trold. Jubilæumsdressur: 1 Joakim Ottesen - Coco, 2 Fie Lesnov - Coco.  Showklassen: 1 Maya Andersen - Juliet, 2 Line Hammershøj - Hrani.
Klubben kan i år fejre 20 års fødselsdag. Ponyen Klaus, som var vinder i jubilæumsstafet, er en af tre heste,der har været med lige fra klubbens start.


30. sep. 2007  *  AOR fejrede sine 20 år behørigt med ponygames, konkurrencer - og kage. Her en præmie-overrækkelse ved 20-års jubilet. Se jubilæums-sangen. Og se flere fotos fra jubilæet.

13. sep.
* Åbent hus i Alken og Omegns Rideklub. 
I anledning af rideklubbens 20 år jubilæum afholdes et lille arrangement lørdag den 22. september kl. 10.00 på Ridebanen. Der vil være følgende aktiviteter: Ponygames. Springkonkurrence, hvor alle områdets ryttere kan deltage. Tilmelding på dagen. Der springes i handicapgrupper, alt efter hvor dygtig ekvipagen (hest og rytter) er, og en pony er en pony - uanset rytterens alder!
Ponytrækture, hvor man kan få en tur på nogle af de venlige ponyer.
Det vil være muligt, at høre historier fra "gamle dage" og evt. kigge lidt i beretninger fra klubbens start.
 
Rideklubben er vært med kaffe og kage og alle er selvfølgelig velkomne.
Vi vil blive særligt glade for at se tidligere medlemmer på dagen.

13. sep. * Jubilæumsfesten for klubbens medlemmer er flyttet til den 10. november.

26. juniRideklubben fylder 20 år. Det fejrer AOR med opvisning, ponyture og medlemsfest.

Kommende aktiviteter:

1. september: Udflugt til DM i springning på Vilhelmsborg
22. september: 20 års jubilæumsdag på Ridebanen. Opvisninger og ponyture.
6. oktober: Klubstævne på ridebanen. Spændende og sjove klasser for ryttere i alle aldre.
4. november: Hubertusjagt (på TV) og oprydning på ridebanen.
10. november:  20 års jubilæumsfest for klubbens medlemmer og familie

 
Starten i 1987:
Der var engang tre piger i byen, som var vilde med heste - og så var der to endnu mindre piger, der også var glade for heste. De to mindre spurgte de lidt større piger, om de ikke kunne lære dem at ride 'rigtigt', og det ville de gerne. Sådan startede Alken og Omegns Rideklub i 1987, og i dag er der mange medlemmer i alle aldre.

Fotos fra 20-års jubilæet


Formand: Pernille Kjærgaard, 86 57 20 37, bomb@mail.tele.dk