Forside
Borgerforening
Mejeri
Liv i Landsbyerne
Foreningen Liv i Landsbyen
Købmanden i Alken
Kultur
Alken-koret
Alken Bryghus
Natur
Alken Saftklub
Trafik
Vandværk
Teknik og anlæg
Dover GF
Old Boys Fodbold
Lilleput Fodbold Drenge
Lilleput Fodbold Piger
Fodboldskole 2011
Aktiviteter 2020-2021
Alken Minimarked
Historie
Liv i byen
Folk i Alken
Lokale links
Alken-Chinenke
Arkiv
Video-vitser
alken.dk
smalltalken
Opslagstavle
Svejstrup
Bolig i og omkring Alken
Shelter i Alken
|
 

Brugernavn:

Adgangskode:


 

Powered by GATE technologies

 
Old Boys Fodbold

21. maj * Podieplads til Dover GF’s oldboys 

Seks points efter fire udmarvende kampe rakte lige til en tredjeplads for Dover GF’s old boys i den traditionsrige og stærkt besatte turnering i Hårby i fredags.

 

Podiepladsen var ellers langt væk efter de første to kampe, som endte med nederlag og en deprimerende målscore på 0-6. Uden tre boldfaste folk fra holdets normale A-kæde virkede spillet usammenhængende og kønsløst. Lynsnare reaktioner af Hans Axelsen i målet og en indædt fight af Tavs Bjerre, bageste mand, forhindrede en decideret blamage.

 

Alligevel genvandt veteranerne rytme og skarphed i de to sidste kampe, hvor holdet ikke lukkede et eneste mål ind og vandt i kraft af seks ganske nydelige scoringer.

 

Søren Laursen nettede en enkelt gang, og de resterende fem mål blev sat ind af en og samme mand: Beat Staehli. Holdets mangeårige topscorer har rigtignok et stort skudrepertoire. Så stort, at også spillere med superliga-status må klare sig med mindre. Til gengæld kniber det gevaldigt med frontløberens løbepensum. Hvad kan det ikke blive til, hvis han kommer i form?

 

I form var til gengæld Benjamin Hoff, Eric Ballowitz, Anders Mikkelsen og Søren Laursen, der stod kompakt, tacklede igennem og tillige havde kræfter til at tage del i det opbyggende spil med mange opløftende momenter til følge. Her var Lars Sandberg minsandten også med i enkelte glimt. Efter 1½ års fravær kan han åbenbart ikke længere holde sig fra grønsværen og fik noget nær fuld - og tiltrængt (!) - spilletid.

 

Der hersker i det hele taget en vis optimisme for tiden hos klubbens aldrende herrer, som jo ellers må se i øjnene, at mimre-ligaen venter lige om hjørnet. En rekordstor trup på 12 spillere var med i tirsdagens turneringskamp på Bjedstrup Skoles knoldede bane, hvor topholdet fra Låsby blev besejret med 5-4. Ny duks i rækken er de lokale helte.

 

Lysten til at trække i den grønne trøje hænger måske sammen med, at spillerne i højere grad synes indforstået med at skubbe bolden videre, når en medspiller står bedre placeret – også i afslutningssituationer. Det gør holdet sværere at læse og giver en større glæde ved at spille.