Forside
Borgerforening
Mejeri
Liv i Landsbyerne
Foreningen Liv i Landsbyen
Købmanden i Alken
Kultur
Alken-koret
Alken Bryghus
Natur
Alken Saftklub
Trafik
Vandværk
Teknik og anlæg
Dover GF
Old Boys Fodbold
Lilleput Fodbold Drenge
Lilleput Fodbold Piger
Fodboldskole 2011
Aktiviteter 2020-2021
Alken Minimarked
Historie
Liv i byen
Folk i Alken
Lokale links
Alken-Chinenke
Arkiv
Video-vitser
alken.dk
smalltalken
Opslagstavle
Svejstrup
Bolig i og omkring Alken
Shelter i Alken
|
 

Brugernavn:

Adgangskode:


 

Powered by GATE technologies

 
Pigefodbold

28. aug * Dovers piger vandt B-rækken i DM. Nylig hjemkommen fra Bornholm i weekenden kan Dover GF's piger - fra 5. og 6. klasse på Bjedstrup Skole - nu kalde sig danmarksmestre i B-rækken for lilleputter. Søren og Edel Laursen var holdledere på turen, og Søren fortæller, at holdet tabte to kampe til to gode hold i den indledende runde, men vandt den tredje. De ni piger vandt de følgende fire kampe med en samlet målscore på 17-0 - deraf B-finalen med 2-0 over et hold fra Slagelse-egnen. Stort tillykke!

Holdet består af Laura Gewitz, Vibe Yde, Marie Toftgård Jensen, Runa Mikkelsen, Helena Holvad, Sofie Bentsen og Anne Nyboe Laursen fra 6. klasse samt Katrine Mengel Nielsen og Gita Andersen fra 5. klasse.

Søren roser i et brev til forældrene holdet - også uden for banen: Det har været en fornøjelse at være afsted med pigerne - alle er med, når der hygges, snakkes og laves sjov. Lilleput drengene var jo også med - pigerne heppede når de spillede og de var selvfølgelig med til vores kampe. På intet tidspunkt var der optræk til den mindste konflikt - ikke fordi det er noget man tænker over, sådan er det bare - men det bliver sat i relief, når man oplever andre hold med knap så harmoniske omgangsformer - så et stort tillykke med vores piger til alle forældrene også ;o)

Også et lilleput-drengehold fra DGF var med og var et enkelt mål fra at spille sig til en bronzekamp i A-rækken.