Forside
Borgerforening
Mejeri
Liv i Landsbyerne
Foreningen Liv i Landsbyen
Købmanden i Alken
Bestyrelsen
Bestil købmandsvarer online
Købmanden i Alken 2018
Købmanden i Alken 2017
Købmanden i Alken 2016
Købmanden i Alken 2015
Købmanden i Alken 2014
Købmanden i Alken 2013
Købmanden i Alken 2012
Købmanden i Alken 2010-11
Købmanden i Alken 2004-10
Hertha brød priser
2014 Oktober Kontrolrapport
2020 Aarshjul
Kultur
Alken-koret
Alken Bryghus
Natur
Alken Saftklub
Alken Have
Trafik
Vandværk
Teknik og anlæg
Dover GF
Alken Minimarked
Historie
Liv i byen
Folk i Alken
Lokale links
Alken-Chinenke
Arkiv
Video-vitser
alken.dk
smalltalken
Opslagstavle
Svejstrup
Bolig i og omkring Alken
Shelters i Alken
|
 

Brugernavn:

Adgangskode:


 

Powered by GATE technologies

 

Købmanden i Alken 2004-10
31. okt. 2010 * Massiv opbakning om at bevare købmand i Alken. 70 fremmødte fra omkring 45 husstande i og omkring Alken deltog aktivt i søndagens brainstorm udsprunget af Birgit Pohles beslutning om at ville sælge butikken. Stor talelyst og vilje til at lytte prægede mødet, hvor der både blev holdt taler om værdier i andelstanken og i en familiedrevet butik. Der blev foreslået aktiv markedsføring af butik og landsby, inspiration fra andre steder i samme situation og undersøgelser af mulige veje at gå.
En hurtigtarbejdende arbejdsgruppe blev nedsat: Estrid Bek, Birgitte Mulvad, Jens Jacobsen, Lone Grøn, én fra bestyrelsen i ABAF, Jan Malling, Finn Beck-Nielsen og Benjamin Hoff Skovgaard. De går videre med sagen og forbereder slagplan op til et nyt møde på Mejeriet søndag 21. november kl. 10. Og så var der - surprise - fest for købmanden ved stilladset med Bruno Nielsen som bagmand. Alken-koret, Adele Boe, Holger Vig og et ungdomsband underholdt. (Fotos: Sanne Dudoret)

2. jan. 2010 * 17 kr. om dagen. DER SKAL HANDLES: 'Arbejdsgruppen til bevarelse af købmanden i Alken' er genopstået og Købmands-NYT er på gaden igen. Læs om, hvad 17 kr. mere om dagen vil sige, om slogans, om at overveje indkøbsmønstre - og nye ideer.

Arbejdsgruppen 2009-2010:
Poul Westesen, Thomas Tjørnehøj, Lone Leth-Nissen, Frank Larsen, Knud Abildtrup, Inge Schiøler og Jens Langkjær.
6. sep. 2009 * Hjælp Ronja til rigtigt svar. På spørgsmålet i Alken-quiz'en om antallet af omvendte købmandsbøger mon kommer op på 100 i år, har kun Ronja Craig svaret ja. Men faktisk er tallet nu allerede steget fra 83 til 91, en større tilgang end i 2008. Og ni nye kan gi' en overraskelse på spørgsmål 6.
2007 * Arbejdgruppen til bevarelse af Købmanden i Alken blev nedsat i vinteren 2004-05. Læs de første fem numre af Købmands-NYT - se menuen i venstre spalte.
Den omvendte købmandsbog. Ordningen med 'den omvendte købmandsbog', hvor du indbetaler et selvvalgt beløb f.eks. en gang om måneden på en konto hos købmanden, er kommet for at blive. Du behøver ikke at have pung eller kort med hver gang, - og samtidig giver det Birgit en likviditetsfordel. 53 husstande og 15 lokale foreninger er foreløbig med på ordningen.
Arbejdsgruppen 2004-2006: Holger Vig, Inge Schiøler, Gitte Møller Madsen, Margit Szlavik, Ole Keldorf, Jens Langkjær.