Forside
Borgerforening
Mejeri
Liv i Landsbyerne
Foreningen Liv i Landsbyen
Købmanden i Alken
Kultur
Alken-koret
Alken Bryghus
Natur
Alken Saftklub
Alken Have
Trafik
Vandværk
Teknik og anlæg
Dover GF
Alken Minimarked
Historie
Liv i byen
Folk i Alken
Lokale links
Alken-Chinenke
Arkiv
Video-vitser
alken.dk
smalltalken
Opslagstavle
Svejstrup
Bolig i og omkring Alken
Boliger - tidligere opslag og historier
Levefællesskabet Else Maries Høj
Lundhøjsvinget 1
Tegninger 2018-2019-2020
Shelters i Alken
|
 

Brugernavn:

Adgangskode:


 

Powered by GATE technologies

 
 Boliger i og omkring Alken -  tidligere historier og opslag
 
 
 
 
12. maj 2019 * Alken Østergård til salg. Jeppe og jeg har besluttet at sælge vores skønne ejendom for at komme tættere på vores familie i vest, skriver Malene Baastrup Jørgensen. Ejendommen kan med forholdsvis få tiltag ombygges til to familier. Vi kommer til at savne Alken og omegn og alle de skønne mennesker her! Tjek Danbolig.
 
17. april 2019 * Ninna og Jacob vil sælge. Jacob og jeg har lige haft 23 års 'jubilæum' her på Alkenvej 41 – det er mange år – vore døtres barndomshjem, skriver Ninna Gewitz. Alligevel har vi valgt at sætte hele vores herlighed til salg – det er et skønt / fantastisk sted - men for stort til Jacob og mig. Nu glæder vi os til vores fremtidige mindre bolig på Sydskrænten som del af Jens Thors projekt bag Anes Høj, Ny bosætning i Alken. Salgsopstilling og billeder osv. af Alkenvej 41 findes hos Home.
14. april 2019 * La Vie til salg - nogle måneder. Maria, Noa og jeg har sat vores hus. 'La Vie' på Emborgvej 100, til salg, skriver Asger Jakobsen. Vi er helt utroligt glade for Alken og alle de søde mennesker, men vil se om vi kan finde noget med luft og åbne marker. Det er dog ikke et must for os, og derfor er det kun til salg indtil 1. juli, ellers bliver vi boende, da vi også kan se os selv blive boende her mange år endnu. I næste uge kan man se billeder mm. på boligsiden og man kan allerede nu ringe til Danbolig i Ry på tlf 46980790 eller mail: charlotte.bugge@danbolig.dk
 
17. april 2019 * Borgermøde på vej. Kære Alken-borgere og andre interesserede. Vi arbejder i øjeblikket på højtryk på et borgermøde der kan imødekomme de indlæg, der har været her på siden og i samtalen i byen. Vi er i dialog med kommunen og håber, der kommer en repræsentant ud fra Plan og Byudvikling. Påsken kommer til at forsinke vores proces en smule, og jeg vil blot forsikre jer om at vi arbejder på sagen. Forhåbentlig har vi en dato klar efter påske. Venlig Hilsen Julie Abildgaard, formand ABAF. Se prospektet om Generationsfællesskab i Alken, for det er jo nok det, det handler om.
 


 
 
14. april 2019 * La Vie til salg - nogle måneder. Maria, Noa og jeg har sat vores hus. 'La Vie' på Emborgvej 100, til salg, skriver Asger Jakobsen. Vi er helt utroligt glade for Alken og alle de søde mennesker, men vil se om vi kan finde noget med luft og åbne marker. Det er dog ikke et must for os, og derfor er det kun til salg indtil 1. juli, ellers bliver vi boende, da vi også kan se os selv blive boende her mange år endnu. I næste uge kan man se billeder mm. på boligsiden og man kan allerede nu ringe til Danbolig i Ry på tlf 46980790 eller mail: charlotte.bugge@danbolig.dk
 
29. jan. 2019 * Svær beslutning. Jeg har truffet en svær beslutning, skriver Krestine Aaen, Alkenvej 58: Nemlig at sælge mit vidunderlige hus på Alkenvej 58 (Lone Grøns hus). Jeg skal flytte tilbage til Aarhus for at flytte sammen med min kæreste Thomas. Alle vores fire børn er i Aarhus, så derfor hænger det bedst sammen for os. Huset er endnu ikke på nettet, men Danbolig Ry kan kontaktes, hvis man er interesseret i en fremvisning. Tlf. 40 18 85 03. Prisen er 2.395.000 kr.
12. dec. 2018 * Enggården nu til leje. Michael Eberhard fra Fabulas ApS, der er ny ejer af Enggården, Emborgvej 97, udlejer nu ejendommen fra 1. januar i max. 24 måneder. Se opstilling.
 
21. okt. 2018 * Leif og Anette har sat til salg. Leif og Annette Grundahl, Anes Høj 3, har sat deres villa fra 2003 til salg. Se opstillig og fotos.
 
16. okt. 2018 * Peter og Lene sætter til salg. Peter Rasmussen og Lene Andreasen, Emborgvej 82, sætter deres hus til salg. Se fotos og opstillinger her.
 
16. okt. 2018 * Marius har sat til salg. Marius Westesen, Søbjergvej 17, har sat sit 99 kvadratmeter store rækkehus til salg. Se billeder og opstilling hos EDC.
 
4. okt. 2018 * Jill og Johannes har nu solgt. Jill van der Maase og Johannes Thomsen har nu solgt deres hus på Alkenvej 81 og flytter til et hus med lidt jord til i Østbirk. Tara Djernis og Thomas Holm flytter til et rækkehus i Løgten. God vind i begge retninger.
24. juni 2018 * Henrik fik solgt til prisen. Henrik Mortensen fra Horsens har fået solgt sit sommerhus, Emborgvej 163, efter det siden 2008 har været sat til salg i lange perioder. Der var hele to om buddet, og det blev solgt til prisen til en familie fra Ejer.
 
19. juni 2018 * Ib og Birthe vil sælge. Så har også Ib og Birthe Madsen sat deres hus til salg. Se opstilling, fotos og video hos Home om huset på Emborgvej 110. Som der står: Storvilla med fantastiske omgivelser og masser af plads.
 
13. maj 2018 * Poul Erik fik solgt til prisen. Poul Erik Mønsted har fået solgt sit sommerhus på Olesbjerg 11 - til prisen, oplyser han.
 
30. apr. 2018 * Alkenvej 81 til salg – storfamilie, flere generationer eller delvis udlejning. Charmerende renoveret hus på 212 kvadratmeter sælges. Dette fine hus består af for- og baghus forbundet af en mellemgang. Forhuset er d.d. udlejet, og køber kan vælge at bibeholde denne ordning eller samle huset igen. Huset består af fem værelser, stor dobbelt stue, køkken alrum, 2 badeværelser og et bryggers. Der er et skønt gårdmiljø mellem husene og en dejlige have med flere hyggelige rum. Pris: 3.050.000 kr. Henvendelse på telefon 53 55 57 52 eller hos Danbolig Ry telefon: 46980790. Jill van der Maase og Johannes Thomsen.
 
11. apr. 2018 * Amsincks hus på Anes Høj sat til salg. Huset på Anes Høj 4, hvor nu afdøde Ulla og Finn Amsinck boede, er nu sat til salg. Villaen står til 3.795.000 kr. og kan findes hos EDC.
 
24. feb. 2018 * Poul Erik sætter sit sommerhus på Olesbjerg til salg. Huset på Olesbjerg 11 er til salg for 1.195.000 kr. - 60 kvm. plus 18 kvm. carport, drivhus, cykelskur. Dejlig have og adgang til Mossø. Ring til Poul Erik Mønsted 50821250 for fremvisning.
4. jan. 2018 * Rækkehus til salg. Et af de fire rækkehuse yderst på Emborgvej - nemlig Karin Lauridsen Bossows hus på Emborgvej 106A - er sat til salg hos EDC Skanderborg-Hørning til 1.999.000 kr. Det er endnu ikke på nettet.
 
 
1. sep. 2017 * Det bliver ved: Enggård til salg. Hvad bliver mon det næste til salg? Seneste nyt fra det lokale boligmarked er, at Inge Jensen og Jens Ladefoged har sat Enggård, Emborgvej 97, til salg. Læs om landejendommen med 26 ha. jord til - og finsk vildmarksbad i haven - på Nybolig Landbrug.
 
31. aug. 2017 * Nu også Tyrolerhuset til salg. Først smedens ejendom, så gården på Boesvej 14, og senest har Malene Munk og Jesper Steindorff sat Alkenvej 66 - også kaldet Tyrolerhuset - til salg. Salgsopstillingen kommer først på nettet midt i september, men man kan godt henvende sig til Home om det.
 
 
24. juni 2017 * Ledvogterhuset til salg. Jeg sætter nu mit hus på Emborgvej 112 til salg – i ’gamle dage’ bedre kendt som ’kirken’. Det er ikke ved mægler endnu, men lejerne er flyttet ud, og vi er ved at få det sat lidt i stand og malet over det hele, så det er hurtigt indflytningsklart. Ring og hør nærmere på 23106595, skriver Mette Lundegaard om huset, der udover navnet 'kirken' også er blevet kaldt 'ledvogterhuset'. På det seneste er også huset på Lundhøjvej 4 i Svejstrup blevet solgt.


 
6. aug. 2017 * Anes Høj-hus nu til salg. Helga Lund og Torben Nielsen har sat deres hus på Anes Høj 5 til salg. Se Boliga-annoncen.
29. juni 2017 * Mossøbrå-hus solgt. Bodil Egeberg har nu fået solgt sit helårshus på Mossøbrå. Nye tilflyttere kommer 1. august.
8. apr. 2017 * Præstegården er solgt. Kære alle. I mandags gik handlen i orden. Vi har solgt Svejstrup Præstegård til Mads B. Schriver, Viktor Reddersen, Ida Gunnersen, Mette B. Schriver og Andreas Bech. Viktor, Ida, Mette, Andreas og deres fem børn flytter ind i forpagterboligen den 1. august. Dermed masser af liv i præstegården, og børn til skolen og børnehuset. Den 1. november skal vi være ude og den 1. januar 2018 overtager køberne hele herligheden. Vi håber det bliver til gensidig glæde. Vi vil nyde den sidste tid på præstegården, og ser frem til et nyt liv på Agnetevej i Ry.
Kærlige hilsner Hans Lyngsgaard og Kirstin B. Thomsen.

26. feb. 2017 * Midlertidigt lejemål tilbydes. Der er søgning på boliger i lokalområdet, og i den forbindelse er det værd at holde øje med Opslagstavlen her på alken.dk. Aktuelt søger endnu en lille familie 'fra byen' herud og vil enten købe eller leje. Samtidig er stueetagen i forpagterboligen på Svejstrup Præstegård ledig frem til 1. august.
20. jan. 2017 * Børnefamilier har kig på præstegården. To børnefamilier med planer om et andels-bofællesskab til fire familier har nu kig på præstegården i Svejstrup, der p.t. er til salg. Lærer på Ry Højskole, Jeppe Graugaard, er med og fortæller, at også andre grupper har samme plan, så hvem det end ender med, skal der nok komme nyt liv på stedet.
 
29. aug. 2016 * Lundhøjvej 4 sat til salg. Huset er et af de 'nybyggede' på hjørnet af Alkenvej og Lundhøjvej i Svejstrup. Det er fra 2004 og er sat til salg hos EDC, skriver Jette Hald. Se hvad det rummer og koster her.

 
 
17. maj 2016 * Præstegården til salg. Kirstin Thomsen og Hans Lyngsgaard har sat Svejstrup Gl. Præstegård til salg. EDC præsenterer helt berettiget bygningen - fra 1889 - som en lystejendom. Se den her.
 
 
17. maj 2016 * Sommerhus med båd. Henrik Mortensen, Horsens, har sat sit sommerhus, Alkenvej 163, til salg. Prisen er ikke fast, men til forhandling omkring 2,3 mio. kr. Kontakt 20 20 56 11. Se Dancenter.
 
15. maj 2016 * Fantastisk solnedgang. Bodil Egeberg sælger nu sit helårshus på Mossøbrå. Som hun skriver: 'Huset ligger ugenert og i rolige omgivelser med udsigt over Mossø, hvor man kan opleve fantastisk solnedgang'. Se EDC.
 
30. marts. 2016 * Lone Grøns hus til salg igen. Med arkitekttegnet anneks i baghaven og det hele -  se salgsopstillingen og videoen fra Lone Grøns hus, Alkenvej 58 på Danbolig.
 
9. aug. 2015 * Halmhus på Kirstinelund til salg. Et halmhus med solfanger og masseovn i økofællesskabet Kirstinelund i Bjedstrup er nu til salg. Se selvsalg.
 
12. apr. 2015 * Finn og Birgittes hus til salg. Finn Mathiesen og Birgitte Brøbechs andel af landejendommen på Boesvej 1 er nu igen sat til salg via Danbolig.
3. apr. 2015 * Del af stuehus ved Alkengård til leje. Så er den største del af stuehuset ved Alkengård til leje fra 1. maj. Se nærmere på BoligPortalen. 
 
 
 
26. mar. 2015 * Lycks sommerhus til salg. Det 34 kvm. store sommerhus, Vædebrovej 20, er sat til salg. Se det hos Danbolig.

 
 25. mar. 2015 * Doktorboligen nu til salg.
Line Dalsgaard og Søren Christensen må sælge deres store, dejlige hus midt i Alken, fordi det er blevet FOR stort, nu hvor ungerne er flyttet hjemmefra. Det er dog med et par blødende hjerter. Huset er på 253 kvm, fordelt på tre etager, som kan beboes separat. Salgspris 3,15 mio. kr. De skriver, de er hjemme i påsken, så kig bare forbi Alkenvej 63 eller ring på 36301935.
22. mar. 2015 * Grunden ved siden af Vædebro til salg. Fritidsgrunden på Vædebrovej 51 - altså umiddelbart op til det offentlige område ved Vædebro - er sat til salg. Se EDC.
 
 
 
 
7. mar. 2015 * Huspriserne daler lige så stille. Priserne på huse og sommerhuse i Alken og omegn daler lidt - både på  Emborgvej, Vædebrovej og i Lindalen. Se sommerhuse på Vædebrovej hos Nybolig - og huse til salg hos Danbolig.
 
14. feb. 2015 * Lone Grøns hus sat til salg. Med arkitekttegnet anneks i baghaven og det hele -  se salgsopstillingen og videoen fra Lone Grøns hus, Alkenvej 58 på Danbolig.
 
9. feb. 2015 * Kirstinelund søger nye beboere. Øko-bofællesskabet i Bjedstrup har også fået sig sin egen hjemmeside, hvor man kan studere nærmere om de enkelte huse, byggeprojekter historien og fællesskabet.
 

19. jan. 2015 * Fireværelses midt i Alken til leje. Emborgvej 102 – 1 sal :  Stor og lys 4 værelses lejlighed med højt til loftet ialt 136 m2.  Indeholder : 3 værelser, stor stue, køkken / alrum samt badeværelse  – egen indgang med trappe til 1. sal. Stuen har direkte udgang til stor  syd / vest vendt terrasse ( 24 m2 ) med pip til Mossø.  Køkken / alrum med direkte adgang til dejlig sydvendt terrasse ( 24 m2 ) – også her med pip til Mossø . En energi og allergivenlig ( Genvex ) og ikke-ryger-bolig totalrenoveret i 2013 - alt nyt. Opvarmes via jordvarme. Husleje  kr. 8575,-. excl. forbrug. – billig varme. Adgang til have – 2 min gang til tog – 5 min .kørsel til motorvej E45 – 5 min gang til Mossø. Lejer har ikke opsagt bolig endnu.

Kontakt venligst Lene og Peder Nielsen, Aneshøj 1 – Alken – tlf. 86259240.

Den nuværende lejer ser sig nødsaget til at opsige lejemålet grundet sygdom. I forbindelse med dette opslag, skal vi gøre opmærksom på, at nuværende lejer gerne vil blive i Alken og søger mindre bolig ved jorden 40 – 60 m2 – så har du noget eller kender nogen - kontakt venligst !


 
31. dec. 2014 * Kirken til salg/leje. Mine lejere på Emborgvej 112 (lige uden for Alken – af gamle Alken-boere kendt som 'Kirken') har sagt op – så jeg er på udkig efter nye lejere snarest – huset er indflytningsklart nu, skriver Mette Lundegaard – tidligere bosat i Alken. Her er ca. 150 kvadratmeter i to plan, have, udhus, fantastisk udsigt og et hus med sjove muligheder. Lejen udgør 7500,- månedligt eks. forbrug. Ring eller skriv på 23106595 eller mette@spejdernet.dk.
 
 
19. okt. 2014 * Landejendommen - Alken Østergaard - her ovenfor er hentet ved at søge på 'Emborgvej 118, 8660' på EDC.
 
19. okt. 2014 * Fritidshuset her ovenfor er hentet ved at søge på 'Alkenvej' på Home.
 
19. okt. 2014 * De fire villaer og en landejendom her ovenfor er hentet ved at søge på 'Alken' på Danbolig.
 Og med hensyn til Emborgvej 108A, så er der to ud af i alt fire nybyggede  rækkehuse til salg.